tisdag 25 juni 2013

Sliten

Andra dagen på semestern vaknar vi lika tidigt som igår. Över en månads tid har Sebastian sovit till efter 8 på morgonen. Men nu när det är semester tycker han det är lagomt att vakna strax efter kl 6. Det tycker inte hans mamma... Får se om jag lyckas få honom att somna om. 

Jag somnade tidigt igår, redan strax efter kl 21. Har sovit nästan hela natten. Vart in till Sebastian endast 2 gånger nu på morgonen. Men jag är fortfarande trött. Det är hårt att försöka ställa om från nattjobb till vanlig dygnsrytm.

Ska iaf nu på förmiddagen försöka ta mig en pw med Sebb i kärran och sen lämna in min telefon så dom får fixa ljudet på den.

Igår tillbringade vi 4 timmer med lek, tågåkning, korv och glass i Mariebergsskogen med kusinerna. Efter det blev det en pw på en timme med Sebastian sovandes i kärran. När Johan kom hem åkte vi till Nolgård där vi tillbringade resten av eftermiddagen med Hermanssons hamburgare. 

Nu får jag nog gå och plocka upp junior. Hör han ligger och grymtar och klagar i sovrummet. 


torsdag 20 juni 2013

Kanondag

Hemma efter sista passet innan semestern. Så nu är jag och Sebben lediga 5 veckor. Tyvärr inte Johan ... 

Idag tog vi oss en tripp till Colorama för att hämta Sebastians tapeter som hade kommit. Sen stannade vi till en jättesnabbis på Nolgård där jag fick låna Ingela och Daniels dator för att spara mina mobilbilder på. Min telefon har ljudet lagt av på och det bara sprakar i högtalarna. Som tur är går det på garantin så jag får skicka in den. Tycker dock den bör hålla längre än 6 månader vilket jag haft den i...?

Jaja. Blev en fika på stan med hjärtat och vi valde även ut nya gardiner på noll54 för presentkortet vi fått. Blev bra i det fjärde rummet (lekrummet). Resten av dagen bestod av glada nyheter, bus med Sebb, korvstroganoff med ris och sen blev det instämpling på Konsum Värmland kl 17:30. Men nu äntligen är det semester!

Nu ska jag försöka sova ett par timmar. För i morgon finns det lite att göra!

Haha en sak till. Vi köpte en liten pool till Sebastian för någon vecka sedan och den blåste jag upp igår för att se så den var hel. Den verkade bli Sebbens nya favorit. För när han bygger med klossarna ska han sitta i poolen, även lika så när han surar, kastar boll, dricker festis eller ser på "Bompa". Haha han är rolig han min trollunge!

tisdag 18 juni 2013

Komp är bra!

Komptimmarna är himla bra att ha ibland. Passar perfekt idag när jag fick gå hem kl 01 isf 02, eftersom vi ska träffa prällen i Hammarö kyrka i morgon kl 10:30. Blir spännande och se! Nu sova, Hejpa!

Ps, skulle behöva någon som har tid, lust och ork att piffa min tråkiga blogg lite. Tid finnes ikke för mig. Hojta isf!

måndag 17 juni 2013

Mariebergsskogen

Idag har vi spenderat hela eftermiddagen på mariebergsskogen. Lekparkshäng, picknick i gräset och vi har även hälsat på djuren. Fontänen var en storfavorit för Sebastians del som mer än gärna ville kasta sig i den. Men det fick räcka med att plaska med armarna och blöta ner överkroppen. Hoppas hela semestern består av sånna härliga dagar som denna. Vi avslutar kvällen med att klippa Sebastian kort i håret och Om 30 minuter blir det att åka till jobbet!



Sommaren

Sommaren ska vara här nu men ändå är det kallt ute? Tre arbetspass kvar sen är det 5 veckor semester för mig och Sebben. Tyvärr kunde inte pappa Johan vara ledig med oss i sommar heller vilket vi tycker är grymt synd. Men nästa år får han allt ta 5 veckor föräldraledigt! 

Promenad med skruttis i kärran på nästan två timmar. Trots skuren var det så skönt att komma ut. Frisk luft och tankarna rensas. Får bli många promenader under semestern.

Bröllopet närmar sig och endast 6 veckor kvar. Helt galet egentligen.. Tycker inte det var alls längesen vi bokade datumet! Detta blir nog en bra sommar, trots att pappa Johan tyvärr inte är ledig med oss.



fredag 14 juni 2013

Upp å hoppa

Skapligt nyvaken efter ett par timmar med dålig söm. Men upp å hoppa för idag ska det väljas tapeter till Sebastians rum. Ska käka lite frukost och så först sen ska vi bege oss till Colorama på våxnäs. Hoppas dom har lite roligare tapeter att välja på nu i "modernare tider" men det är inte mkt att hoppas på. Jaja vi får nytt och fräscht iaf vilken är behövligt i Sebbens rum!

Irriterad

Att avsluta ett stressigt och tungt arbetspass med att få snurra ca 5 km på Herrhagens gator för att hitta en parkeringsjävel blev inget bra avslut på denna arbetsvecka. Sliten och trött är jag till förbannelse och pga parkeringsletandet har jag nu mist en hel del tid till att lägga på sömnen. De få timmarna jag får på fredagar. Nu ska jag ställa klockan på 8 så får vi se om jag tar mig upp. Måtte nu alla jävla studenter hålla truten utanför mitt sovrumsfönster resten av natten. Tack för mig!

torsdag 13 juni 2013

Sjöblöt

parkeringsförbud på halva Herrhagen i morgon torsdag jämn vecka. Snurra runt över hela Herrhagen efter jobbet för att finna en parkering! Till sist när man hittat en är den flera 100 m hemifrån och så klart öser regnet ner. Är som en dränkt katt! Men men..

Idag (igår onsdag) gjorde vi massa fynd! Jag köpte mig två sommarklänningar på rean, Sebb fick ett par byxor och två tröjor på rean (fick sms från lindex att jag som medlem fick tre reavaror för två). Sen rent spontant fann vi en sån sängram vi letat länge efter till Sebben som vi var iväg och hämtade. Blev himla bra trots att den ännu inte står på rätt plats i hans rum. Sen var vaktmästaren här under dagen och meddelade oss om att vi ska få hallen i ordninggjord och även att vi får om vi vill hämta tapeter och färg och göra om i Sebbens rum. Perfekt!


5 arbetspass kvar tills 5 veckor semester.

Sebben min lilla fis har hittat gömstället för panten och pappersåtervinningen. Kan lova han är nöjd nu. Han hämtar två pantflaskor i taget, springer sen tillbaka till köket och ropar: "en te mamma", "mera mamma". Go rompa! Nattis hej!




måndag 10 juni 2013

Pw

Långpromenad med Sebb i kärran och sen storhandla. Sova 1 1/2 h och nu till jobbet. Ja det är vad jag hunnit med idag...

Ingen lust

Har ingen lust längre att skriva någonting här. Kan ha med att göra att man har så mkt annat för sig hela tiden.

Hur som helst är det nu dags att sova. Klockan är över 3 och jag har ist precis kommit från jobbet efter ett slitsamt pass..

Ska bli skönt med sömn nu och hoppas jag sover längre än till 9 till morgonen... God natt!

onsdag 5 juni 2013

Nytt och fint

Alla kartongerna är uppackade och det har även kommit upp lite i fönstren och så.. Har under eftermiddagen sytt en hissgardin till ena fönstret i köket. Blev himla bra!