tisdag 30 juli 2013

Usch

Usch. Tröttheten tar över. Sover inte bra på nätterna och slitigt att börja jobba 5 av veckans 7 nätter igen. Inatt mådde jag inte alls bra på jobbet. Har inte mått bra under dagen heller. Värmen gör det ännu värre också. Idag har det regnat, så jag hoppas jag mår bättre inatt på jobbet. Längtar efter ett dagjobb. Jätte glad att jag har ett jobb att gå till men det är verkligen så slitigt att jobba natten med småbarn.

onsdag 24 juli 2013

Hämta klänningen

Kl 10:00 ska jag befinna mig på bröllopspalatset i Degerfors för att få min klänning uppsydd och fixad. Jag är bra nervös och livrädd att jag inte kommer komma i den. För som vanligt är det alltid några plus på vågen under semestern... Tyvärr!

Ska hämta Ingela och Emelie på Nolgård ca 08:45. Så nu är det dags att kliva upp och gå in i duschen. Önska mig lycka till!

tisdag 23 juli 2013

Värme

Jag älskar sommaren och att äntligen kunna få färg på kroppen! Men fyy för dessa nätter. Jag är sjösvett och kan inte sova!!!

måndag 15 juli 2013

Möhippa

I lördags skulle jag, Johan och junior tillbringa dagen på mariebergsskogen med Ingela, Daniel och barnen. Men ist när vi kom dit blev jag överraskad av svärmor, Rebecka, mormor, Chris, mamma, Ingela, Amanda, Lisa och Louise. (Synd Sofia inte kunde vara med) Dom hade gjort picknick där och dagen skulle bli min möhippa. Lite picknick som sagt sen tog vi bussbåten in till stan, en sväng i city, bowling på nöjesfabriken, glass på slussvakten. Sen hem och byta om för kvällen och sen blev vi skjutsade allihop till Arnön i väse. Där avslutade vi kvällen med grillat och logdans där även pappa, Daniel, Lena och Richard anslöt sig gruppen. Tusen tack alla som gjorde min möhippa så himla bra och trevlig! Nu är det mindre än två veckor kvar tills stora dagen! Som jag längtar!

Bilden är tagen av Lisa på Mariebergsskogen.

Höstskor

Köpte mig höstskor idag som jag länge kikat på. Ute i god tid jag vet, men man vet aldrig när hösten slår till!

fredag 12 juli 2013

Tidig fredag

Mitt i natta och jag är vaken. Har vart in till Sebb och gett bisolvon. Nu dock kan jag inte somna om. Mår inte så bra själv!

I morgon (idag fredag) kl 13:30 ska jag infinna mig hos frisören för en provuppsättning av brudfrisyren. Ska bli jätte spännande..

onsdag 10 juli 2013

Ge mig sömn

En hemsk natt, fy! Sebb har hostat konstant mellan 01-05. Sen fick han sova inne hos mig. Eller ja, sova. Varken han eller jag har sovit alls inatt. Nu är jag så trött att jag mår illa! Han får inga uppehåll i hostandet heller.. Vi är så trötta men orkar inte sova. Jag får ringa Bvc sen och försöka få något för hostan. Behöver sova ikväll så tur Johan är ledig i morgon!

tisdag 9 juli 2013

Semesterförkyldning

Efter en vecka på västkusten med mamma, pappa, Ingela, Daniel och barnen och en helg i Göteborg med Liseberg är nu Sebastian jätteförkyld. Under förmiddagen har jag och pappa tapetserat i Sebastians rum. Mamma tog hand om en snorig Sebastian under tiden. Mosters prins Hampus fyller 3 år idag. Så dom kom hit och bjöd på lite gofika. När vi äntligen var klara med tapetseringen kom Johan hem. Vi har inte hunnit göra speciellt mkt mer än tapetseringen idag. Fick bli fiskpinnar och potatis till middag och nu under tidig kväll satte vi Sebastian i kärran och tog oss en långpromenad runt mina gamla hemtrakter, Hagalund. Herregud vad jag saknar det området!!! Vill tillbaka dit, nu nu nu!

Sebastian gör sin premiärnatt i sin stora säng inatt. Förut har han bara sovit middag i den. Vi får hoppas han får sova inatt för natten till idag vart det inte många timmars sömn. Varken för mig eller Sebbens. Dumma dumma förkylning! Nu kvällsmys med min kära goa sambo!