onsdag 30 oktober 2013

Renovering

Vårt blivande sovrum är just nu under renovering. Vi målar och ska tapetsera en fondvägg. Vi har målat ett par dagar och ska i eftermiddag rolla första omgången. Det kommer bli jättefint och fräscht. Fortsättning följer.. 




tisdag 29 oktober 2013

Hosta

Runt tre inatt fick Sebben komma över i vår säng. Han har hostat hårt hela natten och eftersom mamma tyckte synd om honom fick han sova emellan oss. (Det händer endast någon enstaka gång då han är sjuk). Annars är vi hårda på att han ska sova i sin säng. Han är en duktig kille som sovit i sin egen säng och somnat själv på kvällarna och till middagsluren sedan han var 2 veckor. Men som sagt inatt sov han hos oss pga sin hosta.

Runt 12:45 idag kommer Emelie och Hampus och ska vara här en stund medans Ingela ska på efterkontroll hos barnmorskan. 

Efter det pratade vi på lekparken och jag hoppas vädret tillåter det. 

Inatt drömde jag om bebisen i magen. Bebisen kom men vi kunde inte finna ett passande namn. Vi har väl inte diskuterat namn sådär jätte mkt men vi vill ha ett normalt namn som ska passa bra ihop med Sebastian. Sebastian kanske ska få välja? Vi lutar lite åt Thilde om det blir en tös och Simon om det blir en pojk. Men det är svårt. Det finns så många fina namn! Jag tror det är dags att sätta sig med papper och penna och anteckna några..

måndag 28 oktober 2013

Tokförkyld

Har en tokförkyld liten kille här hemma. Tät i näsan och hemsk hosta, igen. Efter två timmars vila ska vi försöka komma ut i lekparken en stund för frisk luft. Gör nog både oss och Sebben nyttigt.

Vädret är inte speciellt kul idag heller, men finns inga dåliga väder. Bara dåliga kläder.. 

söndag 27 oktober 2013

Sebastian

Sebastian, min son. Denna fantastiska unge med sånt humör. Han gör men glad, men även ibland arg. Men mesta glad. Utvecklingen går framåt i en rasande fart. Min goding pratar massor, i långa meningar. Det är så härligt när han ska sitta hos mej i fåtöljen under filten och se på film. Och så fort Johan kommer förbi utbrister han: pappa titta mej, vi myser!, med sin sån där goa dialekt. Under ett par dagar nu när vi börjat göra i ordning vårt blivande sovrum då lillebror/lillasyster kommer ska han göra precis som mamma. Han går in i badrummet och hämtar sin rosa pall med prinsessor så står han bredvid mej och stirrar upp på väggen. "Mamma titta mej!"

Han är min lilla tok! Min fantastiska goa lilla tok. "Läskigt" är ett av nya favoritorden tror jag. Tänk när hans syskon kommer, vad stor kommer han inte bli då?!!!

Ikväll på arbetet har jag tänkt mkt på honom. Hans små uttal, hans sätt att göra olika saker och hans "kan själv" utförande. Han får mej att le. Älskar att han vill hålla min hand när vi går från dagis. Älskar att han vill hålla min hand när vi åker i bilen. Ibland kan jag bara titta på honom och beundra vårt mirakel. Helt otroligt att vi kunnat skapa honom. 

Jag älskar honom, min goa Sebastian.


lördag 26 oktober 2013

Maskerad avslutad

Maskeraddiscot avslutat och lyckat. Hela lägenheten upp och ner men oj vad roligt barnen verkat ha. Sebben vart helt slut och jag hoppas han sover bra och länge inatt. Sebben skulle egentligen vart spindelmannen men ratade det och blev ist pirat.

Nu är jag en trött mamma som längtat efter sängen. I morgon hoppas jag på bättre väder så vi kan leka ute! Har inte vart utanför dörren alls idag, varken jag eller Sebb. 




fredag 25 oktober 2013

Disco

I morgon ska vi ha disco här hemma. Emelie, Hampus, Lionel, Elliot, Tyra, Lowa, Isabelle och Ebba är hit bjudna för maskerad och disco. Lekrummet är röjt, spindel cupcakes bakade, discokulan upphängd, godis, chips och popcorn handlat och bål ska blandas i morgon.

Hoppas det blir lyckat och att barnen får roligt! Jag tycker iaf det ska bli himla roligt!

På förmiddagen ska vi till jobbet och sätta på vinterdäcken på bilen. Och om vädret tillåter ska vi åka och träffa tomten hos Inge i Halla i Deje.

Lek i parken förut, en promenad och äventyr i skogen och godishandling till fredagsmyset. Trevlig dag med fint väder. Nu strax tar vi kvällen här. Försöker få Sebastian att äta upp kvällsmaten men han är så inne i filmen, Hitta Nemo. Får påminna honom om att stoppa smörgåsen i munnen hela tiden.





Den fantastiske

Min fantastiska lilla grabb. Jag älskar dej så obeskrivligt! Du blir så stor, alldeles för fort. Och tänk att du om 4 månader drygt är storebror, det var ju nyss du som var liten bebis. Du behöver inte mamma lika mkt längre utan sköter det mesta själv. Du pratar långa meningar, klappar mig på kinden och håller hårt om min hals. Trots dina utbrott ibland och vägran till mkt är du ändå den mest fantastiska lilla person som finns. Jag hoppas din starka vilja tar dej långt i livet. Mitt lilla knyte, du föddes endast 50.5 cm och 3295g tung. Nu är du två år och snart två månader. Du väger idag nästan 13 kg och dina 50.5 cm drog du ifrån för längesen. Jag hoppas du vet hur mkt mamma älskar dej. Finns ingen som du min lilla krake. För mig är du den bästa som finns, mammas hjärta!

tisdag 22 oktober 2013

Ont

Rast, är på jobbet. Fått i mej en snabb kvällsmat bestående av kvarg och hallon. Satans ont av foglossningen. Hur ska jag stå ut med detta i 18 veckor till?? Och kanske mer om jag går över tiden. Är så sliten och öm i mina höfter. Önskar jag kunde sjukskriva mej helt och hållet redan nu. Men ekonomin klarar inte det...tyvärr!

Bita ihop, 25 minuter kvar..

Lön

Lönebeskeden är aldrig kul att få längre. Denna månaden blir det 0:- från försäkringskassan och 8.500:- från jobbet. Min inkomst denna månaden täcker inte ens hyran. Vet inte hur vi ska lösa detta. Får vänta ytterligare någon månad på pengarna från fsk. Blir att tömma sparkontona denna månaden. Känns tungt, hopplöst detta med ekonomin nu.. 

Dålig dag, jag vill gråta. Och på det åker vi till Clarahälsan på hälsokontroll nu med jobbet och blir lite förnedrad pga övervikt. 

Det går bra nu..

måndag 21 oktober 2013

Höstfräsch

Börjar med gårdagens eftermiddag som vi tillbringade på Nolgård hos moster Ingela. Ute på gården och Hampus och Sebben hjälpte Ingela att köra bort löv medans jag krattade lite. Det tyckte dom var jättekul. Fast det roligaste tyckte dom nog när dom fick åka i skottkärran tillbaka. 

Mår lite konstigt idag. Känner mej matt, ont av foglossningen så förbannat! Det är tungt på jobbet nu. 3 timmar känns som en evighet. Det är hemskt! Som det känns nu kommer jag nog inte jobba längre än november ut. 

På förmiddagen idag har jag vart och klippt av mej mitt långa hår. Blev mkt fräschare!

Ont i huvudet har jag nu. Johan är på stan och hämtar ut sin telefon som vart inlämnad så jag och junior passar på att krypa ber i vår säng, och ser på Nalle puh. Skönt den där tiden på dagen då vi bara vilar. Kommer sakna dom när han inte vill sova längre. 

Lite lekparkshäng i eftermiddag om vi inte blåser bort. 

söndag 20 oktober 2013

Ljuvliga stund

Vad fantastiska dessa stunder är då barnen bara vill mysa. En film med mumin i vår stora säng och nu har Sebastian sovit som en ängel bredvid mej i 40 minuter. Så älskad från första stund, så älskad livet ut

fredag 18 oktober 2013

Kanon väder

Solen lyser starkt idag, men det är kyligt. Skönt att vi slipper ösregnet som kom igår kväll när vi åkte från Högboda. 

Efter lite krångel igår och idag med en taklampa i hallen har vi nu, efter 4 månader äntligen ljus. Skötbordet vi hämtade i Högboda blir jättebra och jag har precis bättrat på färgen där litegrann. Den var lite skavd på vissa ställen. Vi fick även med oss lite ved hem från Boda igår som vi så fint har lagt i vedkorgen på spisen. 

Kl 18 kommer en tjej och hämtar en ljusstake hon ska köpa av mej och efter det ska vi ta kvälls promenad med Sebben i kärran. Köpa lite nötter. Sebben fick fredagsgodis på förmiddagen idag när vi var och handlade.

Sebben badar nu och jag hör att han i badrummet diskuterar med Johan om jag har snopp eller inte. Haha! 

Denna veckan har vi skött kosten fenomenalt. Idag blev det rostade rotfrukter, café de paris sås och pepparbiff. Sebben åt sin favorit, köttbullar

Gick in i vecka 22 också igår. Helt vansinnigt vad fort tiden går!

torsdag 17 oktober 2013

Mörk och grå

Regnig dag, mörk och grå. Sebben är på dagis, fotografering där idag. Han var så stilig i sin nya tröja när han gick i morse. 

Jag ligger med foglossningen i soffan. Nyduschad och zappar bland skiten på tvn.

Har iaf sovit som en stock inatt ändå är jag trött nu. Slitigt att vara gravid. Såhär sliten var jag inte när jag gick med Sebebn?

Kyligt ute idag med så Sebben fick det fodrade regnstället på sig till dagis. Dags att köpa honom en fuskkrage också..

onsdag 16 oktober 2013

Ont

Jävla foglossning!!!

Gick ändå en promenad på förmiddagen. Orkar inte sitta inne och uggla hela tiden. Så nu har jag ont. 

Hämtade sittdynan på babyproffsen idag som vi beställde förra veckan. Verkar som dom gett oss fel iaf. Får testa i kärran i morgon och se om den passar.

Ska bege mig mot veckans sista arbetspass. Egentligen vill jag bara gå och lägga mej. Sliten och trött! Ska bli skönt att vara ledig också i morgon kväll.

En sväng till Boda i morgon eftermiddag och hämta ett skötbord och sen en snabb fika hos svärfar.

Men nu jobbet...

tisdag 15 oktober 2013

Jävla fsk!

Denna jävla försäkringskassa! Jag skickar papper, får dem tillbaka. Står i telefonköer i timmar, får svar att min arbetsgivare inte anmält mej sjuk trots att hon gjort det, 2 ggr! Blir utan pengar tills vidare från den 2 september - 1 november. Krångel krångel krångel!!!

Bättre att gå till jobbet och arbeta 100% med foglossning. Trött jag blir. Våra räkningar slutar väl inte komma för att jag inte får pengar?! Idioter!

måndag 14 oktober 2013

Bra dag trots allt

Bra dag idag trots trist väder och några trotsutbrott från junior. Promenad med junior i syskonkärran på förmiddagen för att handla lite och pumpa däcken på kärran. Slutade med att vi fick gå till morfar på jobbet och få hjälp att pumpa. På vägen hem slocknade junior. Han märkte inte ens när vi bar upp honom i kärran 3 våningar och sen lyfte över honom i sin säng. Sov som en stock 2 timmar utan ens ny blöja eller något att äta. 

En sväng till ÖB för att inhandla lite onödigt fast ändå behövliga ting. Tvätta och rensa bebiskläder, bada junior och se på Lejonkungen. 

Har även äntligen fått tag på ett skötbord. Det ska vi hämta i Högboda eller i Kil på torsdag. Precis ett sådant vi letat efter. Vitt med hyllor från Ikea, 200:-.

Nu har jag svinont av foglossningen och i hela övriga kroppen så nu sitter sängen fint! Bebisen sparkar ordentligt i magen och Johan fick igår känna bebisen han med. Mys. God natt!



söndag 13 oktober 2013

Härliga höst

Igår spenderade vi 3 h på hammarlundens skolgård med Familjen Hermansson/Sjögren och Dali/Johansson. Sen åt vi pizza hos Ingela och Daniel, avslutade dagen hos mormor Caisa med fika och blöjleverans från Norge och godis köp.

Idag tog jag och grabbarna oss en promenad från Hagalund till Hultsbergsskolans förskola för att leka på gården. Blev mellis, rutschkanan och gungor. Lite fotboll och frisbee kastning. Påväg tillbaka somnade Sebben bums i kärran så vi tog oss en långpromenad genom hensta hultsberg och Hagalund och njöt av höstsolen. Fantastisk helg! Nu åker vi hem för att laga lite mat. Sen 17:30 börjar jag jobba och Johan och Sebb ska hämta farmor vid tåget strax efter 17. Jag älskar hösten!



fredag 11 oktober 2013

Trotsåldern

Denna trots är hemsk, liksom denna natt har varit. Sebastian har grinat och skrikit och vart arg på allt Johan gjort under morgonen. Och mina 3 1/2 h sömn på det har inte gjort mej speciellt piggare efter att behövt höra en hysterisk Sebastian hela morgonen. Vill inte klä sig, vill inte äta frukost vid matbordet, inte borsta tänderna, inte se på barnprogram inte inte inte!

Sebastian har egentligen inte dagis på fredagar men idag fick han gå iaf. Tror han behövde komma ut och stimuleras av andra än oss. Även träffa barnen. Denna veckan har han bara vart hemma med oss. Vi har knappt vart utanför dörren. Idag är det iaf fint väder. Så jag ska försöka sova en stund till så kan vi göra något vettigt av dagen i eftermiddag. 

Vad sker?

Trodde att tre timmar på leklandet under eftermiddagen skulle göra att Sebastian sov som en stock hela natten. Men ikke! Verkar som han har en ordentlig dålig natt. Klockan är 01:45 och vi har ränt in till honom i över 3 timmar nu. Han små gnäller hela tiden men jag vet inte varför. Han får tutten så är det tyst typ 10 min så gnyr han igen. Jag har ännu inte lyckas somna. Jag hoppas Johan orkar sova ordentligt så jag kanske kan få sova lite under förmiddagen idag. Kommer nog ta sin tid för mej att somna tror jag..


torsdag 10 oktober 2013

Skitdag

Dagen börjar med att bli väckt av ett jäkla borrande i huset. Ont i huvudet, svullen som fan på ena foten och ont. Promenaden blev inställd pga ösregn och så en jätte grinig onge på det också. Sliten mamma!?!

Åkte till Bergvik för att få barnet lite hemifrån. Egentligen den perfekta shoppingdagen men det fick räcka med att Sebben fick klättra lite i leksaksmaskinerna som står utanför coop restaurangen där. Inga affärer idag. Plånboken ekar och vi är luspanka. Letar efter något jag kan ha på mej när Albi ska döpas i december. Inte det lättaste när man kommer vara tjock som ett hus och alla mammakläder är svindyra. Inte lätt att hitta kläder att ha på mej på rean. Allt är för smått.. Slutar nog med mjukisbyxorna och en t-shirt..

Vet heller inte vad vi ska köpa i doppresent då pengarna inte räcker, eller ja dom finns inte. Julklapparna har vi fått tagit bort, endast Sebben som får några i år. 

Var i kontakt med fsk igår för att räkna ut vad jag får i ersättning nu när jag är sjukskriven 50%. Det slutgiltiga resultatet blev att våra inkomster troligtvis inte kommer täcka räkningarna och maten framöver. Vi kommer få vända på sista kronan. 

Tröttsamt att behöva leta kläder till både mej och barnen på rean. Tröttsamt att alltid gå i slitna kläder, i mjukis. Önskar jag vägt 20 kg mindre innan jag blev gravid denna gången. Då hade det vart lättare att finna kläder. kanske tom på rean? Finns inte ens pengar så jag kan klippa mej..

Jag letar nytt boende, Johan letar jobb. Känner mej stressad över att denna graviditeten går så fort och att jag är sjukskriven 50%. Önskar jag kunde gå tillbaka och plåga mej igenom mina arbetspass så jag får full lön. Vi har nog tagit oss vatten över huvudet med denna lägenhet, tyvärr. Känns så kul att kanske behöva flytta till Våxnäs eller gruvlyckan för att ha råd. Pengarna fasen räcker knappt till att betala fullpris för Sebastian på leklandet.

Kanske inte var någon bra idé att skaffa nr 2 ? Räkningarna betalar tyvärr inte sej själva. Drömmarna är långt ifrån verkligheten. 

En jävla skitdag idag. Hatar sånna här dagar. Jag orkar inte så jag går och lägger mej!

En regnig dag

Regnet öser ner. Promenaden jag och Ingela skulle ta blev inställd och jag sitter nu hemma i soffan rastlös som attans. Vi har vart hemma hela veckan med en jätte förkyld Sebastian. Sett på Lejonkungen 8 ggr om dagen. Har rensat hela lägenheten nästan så nu håller jag på att bli galen. Jag orkar inte sitta hemma längre!   

Dock vet jag inte vad vi ska hitta på. I eftermiddag tänkte vi gå till leklandet en sväng. Men nu på förmiddagen då!? Jag blir galen snart!

onsdag 9 oktober 2013

Svart vs vitt

Ut med det svarta gamla och in kommer det nya fina vita. I veckan kastade vi soffbordet på tippen och köpte oss ett nytt. Den svarta dvd hyllan blev även en ny vit och idag har jag fått sålt vårt svarta vitrinskåp. Det hämtas till helgen och då kommer mer vitt vitt vitt in i lägenheten. Våra svarta tunga mörka möbler passade inte alls in här i den nya lägenheten. Så ut med det gamla och in med det nya. Vi har sålt av endel andra grejer här hemma så vi går ist + - noll på allt detta byte. Vitrinskåpet får vi 1900:- för och vi köpte det för 2500:-. Så skillnaden är 600 vilket vi fått ihop på andra varor vi sålt av. Nu kränger vi fler saker. Köp köp köp!

Klart

Nu är jag även klar med julgardinerna till köket.. Dock hänger dom väldigt slarvigt på bilden och snörena har inte kortats av ännu. 



tisdag 8 oktober 2013

Jul här i vårt hus...

.. på test iaf. För idag fick jag tyget och julgardinerna jag beställde för två dagar sedan på jotex. Blev himla bra. Så jag har  sytt klart en av två hissgardiner till köket. Mer hinner jag inte idag för jag ska åka mot jobbet nu.

På förmiddagen tog vi en promenad med en mkt piggare Sebastian. Sen har vi plockat fram Sebastians gamla bebiskläder och tvättat allt det neutrala. Så i morgon ska jag vika in det i pyrets garderob.

Resten av dagen har vi spenderat hemma med bad och lek. 


Sjukstugan fortsätter

Sjukstugan fortsätter idag också. Fast idag är Sebben piggare och jag som är dålig. Ont i halsen och snorig.. Typiskt också att jag inte får ta zynx. Två arbetspass kvar denna veckan sen kan jag kurera mej ordentligt. 

Sebben står bredvid mej här i sin fotölj och klappar mej på benet så försiktigt. Godingen!

måndag 7 oktober 2013

Sjuk Sebastian

Sebastian har gått upp och ner idag. Ena stunder jättepigg, andra stunden jättesliten. Vi har ändå fått lite gjort. Under eftermiddagen var vi och köpte bröd och han stanna en stund för fotboll i lekparken på Hagalund. Tog dock inte så lång tid innan Sebastian ville åka hem. En halvtimme i parken blev det iaf. Väl hemma tog vi tempen och termometern steg snabbt till 38.1. Sliten gosse gjorde så gott han kunde när han försökte ta sista pencillinet men han tyvärr inte svälja innan det kom upp. En dusch så sitter vi nu och ser på Nalle puh - jakten på Kristoffer Robin. I morgon blir det hemma dag från dagis för Sebastian och kanske tom resten av veckan. Så får han kurera sej och bli helt frisk först.

Inte kul när dom små är sjuka..

Sjukling

Sebastian är sjuk, jätte hostig, snorig och har 38.0 i feber. Inte speciellt högt men det märks på honom. 

På förmiddagen idag var vi till Ikea och köpte nytt vardagsrumsbord och en dvd hylla till + några krukor och en nattlampa till Sebastians rum. Blev jättebra. Tänk vad lite nya möbler kan göra.

Jag och Sebben har krypt ner under täcket i min och Johan säng och ser på Lejonkungen. Persiennerna är nerdragna i hopp om att Sebastian ska orka sova lite mellan hostan och nysningarna. Mysigt trots han är sjuk min goding.







söndag 6 oktober 2013

Årets Julgardiner

Årets julgardiner beställda. Eftersom vi fått fler och bredare fönster passar nu inte mina gamla julgardiner längre. Så nu är knytbandsgardiner beställda till vardagsrummet och tyg på metervara till köket. I köket ska jag sy egna hissgardiner. Leveransen kommer om 4-5 dagar. 


lördag 5 oktober 2013

Dejt

Igår hade jag och Johan dejt. Mat på restaurang och bio -snabba cash 3. Filmen vart jag jätte besviken på. Den var inte alls speciellt bra!

Jag har precis vaknat efter en natt på Stadshotellet. Ska strax väcka Johan och sen gå in i duschen. Sebben har tagit sovmorgon hos mormor och morfar. Han sover ännu skrev morfar. Skönt!

Saknar Sebastian så ska bli skönt att hämta honom om några timmar. 

Igår innan bion satt vi och diskuterade bebisnamn. Johan ratade alla mina förslag. Hehe. Får bearbeta honom lite mer ;) tack älskling för en mysig kväll.

fredag 4 oktober 2013

06:00

Efter en helvetes natt gav jag upp mitt försök till sömn vid 06. Foglossningen var hemsk igår på tjejkvällen när jag var där med Ingela Emelie och lilla Albin. Gick i mina skinnstövlar och trodde det gå men ikke! Har vridit och vänt mej hela natten och inte alls orkar lega bekvämt. Ont hur jag än har gjort.

Farmor var här igår och gav Sebastian och bebisen massor av fina presenter efter hennes och Martins USA resa! Tusen tack!

Idag ska jag på förmiddagen ta med junior och köpa fredagmys som han ska få ta med till mormor och morfar ikväll. Han ska sova där då jag och Johan ikväll ska ha lite egentid. Vi ska gå på restaurang, på bio - senaste Snabba cash filmen och sen inatt ska vi sova på Stadshotellet. 

Vi ska även försöka hinna baka lite bullar jag och junior på förmiddagen då det idag är kanelbullens dag! Vi måste också hinna till jobbet och skriva upp hotellbekräftelsen. Packa Sebbens väska och sova middag! Mkt att göra på få timmar.

Drömde mardrömmar om tromber och tornados inatt. Mitt livs värsta skräck att det ska komma sånna hit! I drömmen skyddade jag Sebastian med livet och hade Johan tätt intill mej och var i ren skräck. Hemskt!!


torsdag 3 oktober 2013

Födelsedagspresenter

Gick in i vecka 20 idag. Snart halvvägs!

Med denna farten som tiden går så fyller jag snart 27 (19 dec) till mina nära och kära som kanske tänkt köpa något önskar jag mig gärna ett babynest och en bärsjal. 


Babykläder

Blev lite nytt till bebisen idag när vi var och handlade. Ny body, strumpor och byxor från Newbie.

onsdag 2 oktober 2013

Önskeshopping

Vad härligt det vore att få fräscha upp lite här hemma! Köksbordet håller på att braka samman och vill så gärna ha den möbel vi köpte till mamma och pappa i födelsedagspresent i våras. Inköpt från sommarlagret. Nytt vitrinskåp och vardagsrumsbord + tv bänk vore också. Lite fler blommor till fönstrena och nya mattor. Drömma drömma drömma!

Grupp från sommarlagret 3992:-

Vitrinskåp vitt från Jysk 1700:-



Tv-bänk Jysk 1000:-

Soffbord Jysk 900:-


Matta till köket 99:- Rusta




Dvd-pelare Ikea 249:-






Lampfot 349:-/st




Gammalrosa knytbands gardiner från 398:-/2 st



Sugen på shopping

Efter vi var på ul igår är jag nu galet sugen på bebisshopping. Även om vi inte vet vad det blir så skulle jag vilja gå på stan själv och bara shoppa järnet bland bebiskläderna! Känner inte alls för att rensa fram det neutrala i Sebastians garderob. Nej nej jag vill köpa nytt. Synd bara att kontot skriker: NEJ!!!!

tisdag 1 oktober 2013

Lillasyskon

Sebastians lillasyskon. Fullt frisk och beräknad till 26/2 isf 28/2.

Stor dag!

Om 2 timmar ska vi vara på sjukhuset för ul. Jag börjar bli nervös, dock vet jag inte varför. Ska bli så spännande! Det är ju ul och förlossningen man ser fram emot under graviditeten, iaf jag. Ingela och barnen anländer inom en timma och ska med till dagis och hämta junioren.

I morse fick jag nästan inte gå från dagis, jag hade egentligen ingen lust att lämna honom där heller. Dom skulle gå ut på gården direkt vilket ofta gör det lite svårare att lämna. När jag sa att jag skulle gå och vinkade Hej då rasade Sebben värld samman och han började stortjuta. Så jag fick stanna en stund innan han sedan glatt gick iväg ut på gården. Mamma hjärtat brister varje gång han gråter när vi lämnat. Som tur är händer det väldigt sällan att det blir så. Men i dessa stunder vill jag bara plocka med mej junior hem igen!

Det är snart dags att göra sej i ordning för dagen. Lite smink skulle sitta bra på fransen dagen till ära.

Tänk att idag är det inte bara ul.. Det är redan 1 månad sedan Sebastian fyllde 2 år. Tiden går så sjukt fort!

06:15

Kl är 06:21 och jag hörde Sebben vakna till för 5 minuter sedan. Han ligger fortfarande kvar i sitt rum. Vi plockar aldrig upp honom innan han ropar på oss. Det har vi aldrig gjort.

Idag ska Sebben till dagis och jag är hemma. Kl 15:00 idag ska vi befinna oss på Karlstad sjukhus ultraljuds avdelningen för att åter igen äntligen få se vårt andra mirakel. Det kommer bli svårt att inte ta reda på vad det är för något men ska bli så himla roligt att äntligen få en bild på denne också!

Johan ska hämtar upp på jobbet 14:45 och under tiden vi är på ul kommer Ingela och barnen för att passa Sebastian. 

Får se vad dagen bjuder på fram till det. Jag har ännu inga idéer på vad jag ska göra..